Vi går i nyt køkken hos Mark Hermann!
Vi hæver niveauet og skal sammen med Mark “nørde” flødeboller med marcipanbund, skum og overtræk!
I Marks verden skal ligges der stor vægt på bæredygtige produkter, økologi og råvarer fra øverste hylde!
Det er disse produkter vi får lov at arbejde med en halv dag, i samme omgivelser og med kyndig vejledning fra manden selv.
Vi skal altså forsøge at efterligne de lækre flødeboller som vi kender fra årets festival.
Vi har arrangeret 2 datoer med Mark, begge dage starter kl. 10.00 og vi er cirka færdige kl. 15.00.
- 9. April 2017 – Find billetterne her
- 23. April 2017 – Find billetterne her
Vis respekt og køb kun adgang til én dato, tak!
Programmet for dagen:
- Præsentation af produkterne og af Mark
- Flødebolleskum sættes over under vejledning og forklaring
- Vi ruller marcipan og stikker bunde ud
- Sprøjter bunde
- Chokoladen skal temperere og flødebollerne vendes
- Vi slutter dagen af med at pakke ind og sludre om vores erfaringer
Der serveres let frokost og frugt i løbet af dagen.