Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Temperering af chokolade m. Mark Hermann

2017-11-04 @ 10:00 - 13:00

| DKK200

Vi går i køkkenet i Søborg hos Mark Hermann.

Vi skal have styr på den vigtigste del i at arbejde med chokoladen!

Mark hjælper os med at blive klogere på chokolade-teori til chokolade praksis.
Fokus på teori for de forskellige typer chokolade, samt arbejdsgange og nedkøling.

Dagen vil foregå i køkkenet hos Mark.
Programmet:

  • Introduktion til chokolade
  • Teori om temperering af chokolade
  • Praktisk håndtering af chokolade
  • Få et produkt ud af chokolade

Kurset forventes at være 3 timer. Vi starter kl 10.00 og forventet færdig omkring kl. 13.00.

Køb billet her!

Detaljer

Dato:
2017-11-04
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
DKK200
Begivenhedskategori:

Arrangør

Carsten
Telefon:
27103855
E-mail:

Sted

Mark Hermann Chocolate
Rosenkæret 15b, Søborg, 3400 Denmark
+ Google Map
Telefon:
27103855
Hjemmeside:
www.mhchocolate.dk