Program

(OBS: Festivalen er afviklet)

Herunder kan du se det foreløbige program med foredrag og demokøkken for Chokoladefestivalen 2020. Vi gør opmærksom på, at ændringer kan forekomme.

Marie Holm, der er madskribent, kogebogsforfatter og kendt fra TV2 programmet ‘Sukkerchok’, er konferencier i demokøkkenet både lørdag og søndag.

Lørdag d. 29. februar

 

Foredrag

  • Kl. 10.30-11.30: Peter Svinningsen & Jakob Ørstrup fra Nordic Chocolatiers med ‘De fem grundsmage’
    De fem grundsmage – hvordan smager den bedste chokolade. Hvad er det de går og roder med hos Nordic Chocolatiers. Kom og hør Peter Svenningsen og Jakob Ørstrup fortælle om de mange smagsvarianter i chokolade og deres nyopstartede Nordic Chocolatiers.
  • Kl. 11.45-12.45: Mikkel Friis Holm fra Friis Holm Chokolade & Herslev Bryghus med ‘Chokolade og spiritussmagning’
    Smag spiritus og chokolade op mod hinanden i forskellige kombinationer, hvor smagene komplimenterer hinanden bedst.
  • Kl. 13.00-14.00: Rasmus Bojesen fra Oialla chocolate med ‘Vild og økologisk’
    Oialla producerer chokolade på vildtlevende kakaotræer. Hør Rasmus Bojesen fortælle om deres økologiske chokolade, lavet på vilde kakaobønner.
  • Kl. 14.15-15.15: Mads Stigborg, Bean Geeks Chocolate & Mikkeller med ‘En introduktion til Craft øl og chokolade’
    En spændende kombination af øl og chokolade som Bean geeks og Mikkeller er virkelig dygtige til.
  • Kl. 15.30-16.30: Mikkel Friis Holm fra Friis Holm Chokolade med ‘Sensorisk smagning’
    Chokolade kan smage på mange forskellige måder, alt efter sorte, fermenteringsform, tilsætning af mælk og sukker, eller hvad man spiser/drikker i sammenhæng med chokoladen.

Demokøkken

  • Kl. 11.00-12.00: Casper Sundin Ingwersen – En dessertkok går i køkkenet
  • Kl. 12.30-13.30: Michael Lentz fra Lentz Copenhagen –  Simpel dessert på Valhrona chokolade
  • Kl. 14.00-15.00: Jørgen Gornitzka fra Chokoman – Temperering og blanke overflader

 

Søndag d. 1. marts

 

Foredrag

  • Kl. 10.30-11.30: Mikkel Friis Holm fra Friis Holm Chokolade med ‘Fyldte chokolader’
    Nyt i Friis Holm’s sortiment er fyldte chokolader. Hør hvordan Friis Holm har udviklet disse nye og lækre stykker.
  • Kl. 11.45-12.45: Peter Svinningsen & Jakob Ørstrup fra Nordic Chocolatiers med ‘De fem grundsmage’
    De fem grundsmage – hvordan smager den bedste chokolade. Hvad er det de går og roder med hos Nordic Chocolatiers. Kom og hør Peter Svenningsen og Jakob Ørstrup fortælle om de mange smagsvarianter i chokolade og deres nyopstartede Nordic Chocolatiers.
  • Kl. 13.00-14.00: Pacari Chocolate med ‘From bean to bar’ (foredrag på engelsk)
    Pacari Chocolate ́s økologiske chokolade er fri for gluten, soja, mælk og kunstige ingredienser. Kom og hør Pacari’s “fra bønne til bar” foredrag.
  • Kl. 14.15-15.15: Torben Mandrup fra drikportvin.dk og Mette fra justenjoy.dk med ‘Portvin og chokoladesmagning’
    Portvin og chokoladesmagning. En portvin og chokoladesmagning i forskellige kombinationer, under kyndig vejledning af specialister
  • Kl. 15.30-16.30: Mikkel Friis Holm fra Friis Holm Chokolade med ‘Sensorisk smagning’
    Chokolade kan smage på mange forskellige måder, alt efter sorte, fermenteringsform, tilsætning af mælk og sukker, eller hvad man spiser/drikker i sammenhæng med chokoladen.

Demokøkken

  • Kl. 11.00-12.00: Mette Ravn fra Mette Ravn Vanilje og Marie Frank der er selvlært konditorblogger – Vanilje og fransk dessert
  • Kl. 12.30-13.30: Michael Lentz fra Lentz Copenhagen –  Simpel dessert på Valhrona chokolade
  • Kl. 14.00-15.00: Dessertkok fra Le Bonheur – Der jongleres med chokolade i køkkenet