Program

Chokoladefestivalen byder også i 2019 på et alsidigt og spændende program af foredrag og demonstrationer.

Det er gratis at deltage i foredragene og demokøkken. Du skal bare møde op og få henvist en plads for at deltage. Dørene for foredragslokalet og demokøkkenet åbner 15 minutter før start på indlægget.

Lørdag d. 9. marts 2019

Foredrag 

10.30-11.30: Vaniljens Forunderlige Verden – Hvad er god vanilje v. Mette Ravn Vanilje
11.45-12.45: Bag om kødbyens Is v. Karsten Christoffersen
13.00-14.00: Kakaobonde i Costa Rica – Historien om Maleku Chocolate v. Henrik Bodholdt
14.15-15.15: En øl- og chokoladesmagning med Herslev Bryghus og Mikkel Friis Holm
15.130-16.30: Portvin og chokoladesmagning v. Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk

Demokøkken
10.30-11.30: En introduktion til begreberne ”bean to bar” og ”mikrobatches” af Tor Stubbe og René Wagner
12.00-13.00:  Temperering og farvet chokolade v. Jørgen Gorntzka fra Chokoman.dk
13.30-14.30: Fra mandel til marcipanæg – bliv inspiteret til pyntning af påskeæg v. Ronnie Holmen fra Odense Marcipan
15.00-16.00: Kagebagning v. Pacari


Søndag d. 10. marts 2019

Foredrag
10.30-11.30: Historien bag den ecuadorianske kakao, Arrba Nacional og Pacari Premium Organic Chocolate v. Pacari
11.45-12.45: Vaniljens Forunderlige Verden – Hvad er god vanilje v. Mette Ravn Vanilje
13.00-14.00: Portvin og chokoladesmagning v. Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk
14.15-15.15: En øl- og chokoladesmagning med Herslev Bryghus og Mikkel Friis Holm

Demokøkken
10.30-11.30: Fremstilling af to bestsellere fra Simply Chocolat ved Jesper Rahbek
12.00-13.00: En hyldest til chokolade & vigtigheden af dessert ved Marie Holm og Master Fatman
13.30-14.30: Fra mandel til marcipanæg – bliv inspiteret til pyntning af påskeæg v. Ronnie Holmen fra Odense Marcipan

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer i programmet, og at siden vil blive opdateret løbende ….