Program

Chokoladefestivalen byder også i 2018 på et alsidigt og spændende program af foredrag, smagninger og demonstrationer. Siden vil blive opdateret løbende ….

Det er gratis at deltage i alle foredrag og demoer, men da der er et begrænset antal pladser gives adgang efter “først til mølle” princippet. Kom derfor i god tid for at sikre dig en plads. Dørene for foredragslokalet og demokøkkenet åbner 15 minutter før start på indlægget.


 

Foredrag        Lørdag 24. feb    
Tid    Hvem    Tilel    Firma
10.30-11.15    Mikkel Friis Holm  –  Fra bønne til bar og skabelsen af Friis-Holm Chokoladefabrik
11.45-12.30    William Pageot (Valrhona) –  Sensorisk smagning
12.30-13.15    Nicolas Dorff ( Sv. Michelsen/Fairtrade) – Rejsen mod fairtrade
13.45-14.30    Timothy Ibbitson (Temper Chokolade) –  Skabelse af unikke kvalitetsprodukter med inspiration fra lokalmiljøet
14.45-15.45    Steen H. Rasmussen (The Wine Company) –   Portvin og chokoladesmagning

Foredrag         Søndag 25. feb.    
Tid    Hvem    Tilel    Firma
10.30-11.15    Alexander Pérez Olate (Pacari Chocolate Danmark)  – Historien bag den ecuadorianske kakao, Arrba Nacional og Pacari Premium Organic Chocolate
11.30-12.15    Mikkel Friis Holm  – 5 spørgsmål til eksperten, Mikkel fortæller og svare på spørgsmål om det meste inden for chokoladefremstilling
12.30-13.15    Nicolas Dorff (Sv.Michelsen/Fairtrade) –  Rejsen mod fairtrade
13.45-14.30    Professor Dennis Sandris Nielsen (Københavns Universitet) – Fra kakaotræ til bønne – Din chokolade er fermenteret
14.45-15.45    Steen H. Rasmussen (The Wine Company) –   Portvin og chokoladesmagning

Demokøkken         Lørdag 24. feb    
Tid    Hvem    Tilel    Firma
10.30-11.30    Ronnie Holmen  (Odense Marcipan) –  Fra mandel til marcipanæg, smag på mandler og marcipan og bliv inspireret til pyntning af påskeæg
12.00-13.00    Jesper Rahbek  (Simply Chocolate) – Fremstilling af “Grainy bars”, efterfulgt af en simpel temperering og overtrækning
13.30-14.30    Jørgen Gorntzka (Chokoman)  –  Temperering og fremstilling af vandganache med champagne
15.00-16.00    Peter Svenningsen –   Peter tryller med chokolade i demokøkkenet

Demokøkken         Søndag 25. feb.    
Tid    Hvem    Tilel    Firma
10.30-11.30    Jesper Rahbek (Simply Chocolate)  – Fremstilling af “Grainy bars”, efterfulgt af en simpel temperering og overtrækning
12.30-13.30    Ronnie Holmen (Odense Marcipan)  –  Fra mandel til marcipanæg, smag på mandler og marcipan og bliv inspiteret til pyntning af påskeæg
14.00-15.00    Jacob Hjort  (Den Store Bagedyst 2017) – Pyntning af kager, alt fra chokoladeovertræk, chokoladekantbånd til indbydende chokoladestyling.