Program

Chokoladefestivalen byder også i 2019 på et alsidigt og spændende program af foredrag, smagninger og demonstrationer.

Siden vil blive opdateret løbende ….

Det er gratis at deltage i alle foredrag og demoer, men da der er et begrænset antal pladser gives adgang efter “først til mølle” princippet. Kom derfor i god tid for at sikre dig en plads. Dørene for foredragslokalet og demokøkkenet åbner 15 minutter før start på indlægget.

Lørdag d. 9. marts 2019

Foredrag 
11.45-12.45: Bag om kødbyens Is v. Karsten Christoffersen
13.00-14.00: Kakaobonde i Costa Rica – Historien om Maleku Chocolate v. Henrik Bodholdt
14.15-15.15: Portvin og chokoladesmagning v. Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk

Demokøkken
12.00-13.00:  Temperering og farvet chokolade v. Jørgen Gorntzka fra Chokoman.dk
13.30-14.30: Fra mandel til marcipanæg – bliv inspiteret til pyntning af påskeæg v. Ronnie Holmen fra Odense Marcipan
15.00-16.00: Produktion af kage el. trøffler v. Pacari


Søndag d. 10. marts 2019

Foredrag
10.30-11.30: Historien bag den ecuadorianske kakao, Arrba Nacional og Pacari Premium Organic Chocolate v. Pacari
13.00-14.00: Portvin og chokoladesmagning v. Torben Mandrup fra DrikPortvin.dk

Demokøkken
13.30-14.30: Fra mandel til marcipanæg – bliv inspiteret til pyntning af påskeæg v. Ronnie Holmen fra Odense Marcipan

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer i programmet.