Program

Chokoladefestivalen byder også i 2017 på et alsidigt og spændende program af foredrag, smagninger og demonstrationer. I år kan du blandt andet møde Willam fra Valrhona, Rasmus Bo Bojesen og mange flere.

Det er gratis at deltage i alle foredrag og demoer, men da der er et begrænset antal pladser gives adgang efter “først til mølle” princippet. Kom derfor i god tid for at sikre dig en plads. Dørene for foredragslokalet og demokøkkenet åbner 15 minutter før start på indlægget.


Foredrag        Lørdag 25. feb  
Tid –   Hvem  –  Tilel –  Firma
10.30-11.15    Henrik Bodholdt  –  Kakaobonde i Costa Rica – Historien om Maleku Chocolate  –  Maleku Chocolate
11.30-12.15    Dennis Sandris Nielsen, professor på KU  –  Fra træ til bønne. Også din chokolade er fermenteret
12.45-13.30    Willam fra Valrhona – Sensorisk smagning af chokolade
13.45-14.30    Frederik Kreuzter  –  Portvin og chokoladesmagning
15.00-15.45    Rasmus Bojesen  –   Smagen af den vilde chokolade – fra bønne til bar

Foredrag         Søndag 26. feb.
Tid    Hvem    Tilel    Firma
10.30-11.15    Annette Hoff  –  Den danske chokoladehistorie    Seniorforsker i Den Gamle By
11.30-12.15    Willam  fra Valrhona   – Sensorisk smagning af chokolade
12.45-13.30    Timothy Ibbitson  –  Konceptet bag Temper chokolade og brug af lokale råvarer (engelsk)    Temper chokolade
13.45-14.30    Mark Hermann og Daniel Mærsk  –  Rom og chokoladesmagning
15.00-15.45    Sune Trudslev  –  Bean to bar, chokoladeproduktion  –  Foodgeek chocolate

Demokøkken         Lørdag 25. feb
Tid    Hvem    Tilel    Firma    kontakt oplysninger
10.30-11.30    Luke Frost  –   Tryller med kvalitetschokolade fra Valrhona
12.00-13.00    Ronnie Holmen     –    Flødeboller i chokolade skaller med solbær skum og pynt
13.30-14.30    Tor Stubbe  –  Fremstilling af Chokoladefigurer

Demokøkken         Søndag 26. feb.
Tid    Hvem    Tilel    Firma

10.30 -11.30    Jørgen fra Chocoman  – Tempering og tips & tricks
12.00-13.00    Ronnie Holmen –  Marcipanpåskeæg med citron, af pyntet med saltede mandler – Odense Marcipan
13.30-14.30     Luke Frost  –   Tryller med kvalitetschokolade fra Valrhona