DSC_9497

Workshops for voksne:

Deltag på en af vores workshops, hvor professionelle chocolatiers deler ud af deres viden, og du bliver en oplevelse rigere og får inspiration til dit eget søde køkken.

Du deltager gratis ved at henvende dig til Chokoladeselskabets stand, hvor du kan hente en billet, senest 15 min. før workshop start.

Det er først til mølle, og der er 15 pladser pr. hold.

Workshops for børn:

Her kan børn, i alderen 6 – 14 år, prøve kræfter med at lave chokolade. Der er ingen tilmelding her, børnene skal bare møde op i børneworkshoppen og kommer til, når de bliver anvist en plads.

Workshops lørdag for voksne
Tid Vært Titel
11.00 – 12.30 Kent Madsen, callebaut – Temperering og støbning af fyldt chokolade med Callebauts nye Gold med smag af passion og mango
13.00 – 14.30 Tina Jacobsen Wilstrup, Frederiksberg chokolade – Fremstilling af påskeæg
15.00 – 16.30 Jesper Rahbek, Simply Chocolate Håndtemperere og støbe ”Simply” trekanter med deltagernes egne kreative smage.

Workshops søndag for voksne
Tid Vært Titel
11.00 – 12.30 Jørgen Gorntzka, Chokoman.dk – Trøffelkugler – En genvej til fyldt chokolade
11.00 – 12.30 Kent Madsen, callebaut – Temperering og støbning af fyldt chokolade med Callebauts nye Gold med smag af passion og mango
13.00 – 14.30 Jesper Rahbek, Simply Chocolate – Håndtemperere og støbe ”Simply” trekanter med deltagernes egne kreative smage.
15.00 – 16.30 Gabriel Trærup Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori – Fremstilling af flødeboller

Workshops for børn
Lørdag og søndag
Vært Titel
10.30 -13.00 Helle Rimmer, Rimmers Køkken – Støbning og pyntning af egen plade chokolade
13.30 – 16.30 Helle Rimmer, Rimmers Køkken – Fremstilling af flødeboller i skaller