DSC_9497

Workshops for voksne: Deltag på en af vores workshops, hvor professionelle chocolatiers deler ud af deres viden, du bliver en oplevelse rigere og får inspiration til dit eget søde køkken. Deltag gratis ved at henvende dig til Chokoladeselskabets stand, hvor du kan hente en billet tidligst 1 time inden workshop start og senest 15 min. før workshop start. Der er 15 pladser pr. hold, som fordeles efter ‘først til mølle’.

Workshops for børn: Her kan børn i alderen 6 – 14 år prøve kræfter med at lave chokolade. Det er gratis og der er her ingen tilmelding. Børnene skal bare møde op i børneworkshoppen og kommer til, når de bliver anvist en plads.

Workshops lørdag for voksne

Workshopkøkken 1
13.30-15.30: Chokoladetemperering ved Jesper Rahbek fra Simply Chocolate. Jesper Rahbek vil undervise i temperering af chokolade, da det kan være en svær kunst at mestre. Af den tempererede chokolade støbes
en chokoladebar i form.

Workshopkøkken 2
10.30-12.30: Lav chokolademousse med Thomas Schødt fra Chokoladeselskabet. Thomas har taget nogle forskellige mousser med, som vi skal smage på, de er lavet på forskellige chokolader og kan derfor være meget forskellige. På workshoppen fremstiller deltagerne selv en eller to af de mousser, som I synes bedst om.

13.30-15.30: Gå i køkkenet med Socialfoodies og fremstil dine egne flødeboller under kyndig vejledning af Tanja fra Social foodies.

Workshops søndag for voksne

Workshopkøkken 1
10.30-12.30: Lav chokolademousse med Thomas Schødt fra Chokoladeselskabet. Thomas har taget nogle forskellige mousser med, som vi skal smage på, de er lavet på forskellige chokolader og kan derfor være meget forskellige. På workshoppen fremstiller deltagerne selv en eller to af de mousser, som I synes bedst om.

13.30-15.30: Gå i køkkenet med Socialfoodies og fremstil dine egne flødeboller under kyndig vejledning af Tanja fra Social foodies.

Workshopkøkken 2
13.30-15.30: Vi går i køkkenet med Jørgen Gorntzka fra Chokoman.dk og fremstiller smukke fyldte chokolader. Efter lidt teori, skal chokoladeformene dekoreres efter jeres kreative idéer. Så støber vi chokoladeskaller og klargør fyld. Inden vi til slut kan smage og beundre mesterværkerne.

Workshops for børn lørdag og søndag

10.30-13.00 Helle Rimmers køkken
13.30-16.30 Helle Rimmers køkken