Konkurrencer

– NYHED PÅ CHOKOLADEFESTIVALEN

Som noget helt nyt på Chokoladefestival 2020 vil der være to konkurrencer. Den første konkurrence afholdes af Callebaut lørdag d. 29. februar og den anden konkurrence afholdes af Magasinet Lækkerier om søndagen d. 1. marts. Du kan læse mere om de to konkurrencer herunder.

Du kan få adgang til konkurrencerne med en billet til Chokoladefestivalen. Hvis du vil have adgang til Callebauts ‘Chocolate Hero’ konkurrence, skal du købe billet til om lørdagen, og vil du have adgang til Lækkeriers ‘Lækkerier Prisen’, skal du købe billet til om søndagen. Inkluderet i din billet er også adgang til resten af festivalen med udstillere, foredrag, workshops og smagspoletter, så du kan smage på noget af al den fristende chokolade.

Billetter til festivalen kan findes her: https://madbillet.dk/show/event/chokoladefestival-2020

 

Skærmbillede 2020-02-08 kl. 08.58.29

Callebaut konkurrence lørdag d. 29. februar

Den belgisk chokolade gigant Callebaut afholder deres “Chocolate Hero” konkurrence på Chokoladefestivalen d. 29. februar. Hvis du er så heldig at besøge festivalen i TAP1 hallerne, er Callebaut Chocolate Hero konkurrenceområdet uden tvivl et besøg værd.

Her dyster 15 uddannede kokke og konditorer om at lave den bedste desserttallerken. Deltagerne har 20 min. til at anrette 10 ens desserttallerkener inkl. rengøring af køkken. Alle elementer må medbringes færdige til konkurrencen, så tallerknerne blot skal anrettes på stedet. Desserten skal opbygges af 3 dessert elementer, selvfølgelig med hovedvægt på chokolade fra Callebaut. Coulis, cremer, saucer, crisp samt pynt tæller ikke som et dessert element, men kan indgå på tallerkenen.

Der er lagt i kedlen til et brag af en konkurrence, når Daniel Kruse, der blæste dommerne bagover sidste år, tørner sammen med kokke og konditorer fra hele landet for at forsvare sin vinder titel.

Den første deltager begynder at anrette sin desserttallerken kl. 10.30 og vinderen findes kl. 16.

Callebauts Facebook kan du i deres opslag læse mere.

 

Skærmbillede 2020-02-08 kl. 08.53.15

Lækkerier konkurrence søndag d. 1. marts

Lækkerier står bag en stor ny kagekonkurrence ved navn “Lækkerier Prisen”. Lækkerier Prisen afholdes søndag d. 1. marts på årets Chokoladefestival og alle med billet til festivalen denne dag kan komme med som tilskuer.

I Lækkerier Prisen dyster 4 af Danmarks dygtigste konditorer og dessertkokke om at skabe den smukkeste, mest velsmagende og mest kreative festkage. De 4 dygtige og modige deltagere tæller Brian Brøcker, Line Gorm, Daniel Kruse og Thomas Bastholm.

Det skarpe dommerpanel, som deltagerne skal imponere, er anført af Lækkeriers Maja Vase og tæller desuden Morten Heiberg og Jakob de Neergaard. Derudover vil et kyndigt mediepanel, med bl.a. Frederikke Legaard, Emil Obel og Louisa Lorang, uddele en kreativ særpris. Timm Vladimir styrer slagets gang som konferencier.

Program for Lækkerier Prisen:

10.00: Chokoladefestivalen åbner
11.00: Lækkerier Prisen starter
12.00: Læserudfordringen
14.30-15.00: Præmieoverrækkelse
15.00-16.00: VIP-smagning