Opskrifter

11004586_10153661769013082_1204068879673828464_o

Eksklusivt! Mark Hermann’s fyldte chokolader

June 15, 2015

Arrangementudvalget er gået på sommerferie, det betyder dog ikke at vi ikke har en finger på pulsen. Vi går stadig og forbereder os til sensommer og efterårets arrangementer. En lille nyhed som kom på mail fra Mark Hermann, som står for salget af Amedei og Original Beans chokolade. Mark sælger  nu sine fyldte chokolader på Store …

Friis-Holm åbner chokoladefabrik i Danmark

February 13, 2015

Mikkel Friis-Holm åbner chokoladefabrik i Lejre og er således klar til at flytte produktionen af sine prisvindende chokolader til Danmark. Det sker med hjælp fra Vækstfonden og 29 private investorer. Fabrikken ventes åben til marts. Mød Mikkel og hør mere om processen fra bønne til bar på dette års Chokoladefestival den 7. og 8. marts. Mikkel holder foredrag og …

På besøg i Sprüngli butikken i Zürich lufthavn

November 7, 2014

Et medlem af Chokoladeselskabets redaktion var i Zürich lufthavn og faldt over tre spændende chokolader fra Sprüngli, som efter redaktionens vidende ikke fås i Danmark. Selve butikken er flot og elegant med lækre kager, som desværre ikke kunne bringes med hjem. Chokoladerne har en flot og eksklusiv indpakning og to stykker pakket ind i hver …

Smagning af årets domainechokolader fra Valrhona

November 7, 2014

Chokoladeselskabets redaktion fik fingrene i de nye 2014 årgangs- og domainechokolader fra Valrhona, som traditionen tro blev frigivet den 1. oktober. Alle de fire chokolader er 64%. Loma Sotavento Den Dominikanske Republik Kraftig duft. Lækker blød smag med en blid syrlighed. Cremet og venlig. En Chokolade der vil vække bred begejstring. Meget spisevenlig.   El …

Lykken er chokolade: Ny bagebog fra bloggerne Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat

November 7, 2014

Maja Ambeck Vase & Anne au Chocolat: Lykken er Chokolade. Politikens Forlag. Her har vi en rigtig god, varieret og brugbar chokoladebog. Forfatterne er ikke, som vi ellers ofte ser, uddannede kokke, men meget erfarne amatører, der længe har blogget om chokolade. Det er ikke altid en selvfølge hos professionelle at kombinere stor indsigt med …

Ny Oialla webshop

November 7, 2014

Er du vild med Rasmus Bo Bojesens vilde Oialla chokolader, så kan du glæde dig over, at det nu er blevet endnu nemmere at få fat I de lækre chokolader. Der er nemlig åbnet en ny webshop, hvor du kan købe de eksklusive plader både i små mængder til en kop kaffe eller i 4 …

Smagning fra Chokoladefestival 2014

November 7, 2014

Redaktionen byder her på et hængeparti af smagning fra sidste års festival – måske en lille appetitvækker til næste års festival, der igen finder sted på Tap 1 i Valby d. 7. og 8. marts 2015. RO chokolade Her smagte redaktionen 10 dråber. Dråberne kommer i fine farver i en æske med 10 styk: Nougat …