Du inviteres hermed til to søndage i Chokoladeselskabets “aftenskolekursus“, hvor vi gennem et antal smagsprøver udforsker nogle af de parametre, der er afgørende for den sensoriske oplevelse ved forskellige chokolader, og som gør hver enkelt smagsprøve til en særlig oplevelse. Undervejs vil udvalgte forhold omkring dyrkning af kakao og chokoladefremstilling blive gennemgået. Disse to arrangementer har forskelligt indhold og er som sådan uafhængige. Så du kan godt vælge at deltage i det ene uden at deltage i det andet, men…
Lær mere »Du inviteres hermed til to søndage i Chokoladeselskabets “aftenskolekursus“, hvor vi gennem et antal smagsprøver udforsker nogle af de parametre, der er afgørende for den sensoriske oplevelse ved forskellige chokolader, og som gør hver enkelt smagsprøve til en særlig oplevelse. Undervejs vil udvalgte forhold omkring dyrkning af kakao og chokoladefremstilling blive gennemgået. Disse to arrangementer har forskelligt indhold og er som sådan uafhængige. Så du kan godt vælge at deltage i det ene uden at deltage i det andet, men…
Lær mere »