På dette kursus lærer du at temperere chokolade og lave lækker fyldt chokolade. Du får et grundlæggende indblik i, hvordan chokolade skal behandles og hvorfor, og der arbejdes med forskellige typer af ganache.
Hver deltager laver to bakker fyldt chokolade til at tage med hjem.
På kurset serveres der en sandwich, kaffe, te og vand, og der vil være mulighed for at købe økologisk kvalitetschokolade med en god rabat.
Om underviseren
Underviseren er Andrea Søllested, der i 2017 vandt Den Store Bagedyst og siden da har arbejdet med chokolade. I 2019 blev hun uddannet chocolatier, så Andrea har en stor og indgående viden om chokolade. Tag i øvrigt et kig på Andrea Søllesteds profil på Instagram for at se, hvor fantastisk kreativ Andrea er med chokolade (søg på andrea_soellested).
Praktiske informationer
Hver deltager skal medbringe et forklæde samt en kagedåse til at fragte chokoladen hjem i.
Vi skal være i Terrassen Lindehøjs produktionskøkken, som ligger i Herlev. Der er gratis parkering.
Aldersgrænse: 14 år.
Kurset har en varighed på 4 timer, så der er god tid til at få detaljerne med.
Kurset er nr. 1 ud af i alt 3 kurser, men kan godt tages som et selvstændigt kursus.
Pris kr. 550 for medlemmer af Chokoladeselskabet. Når du er medlem, får du et link til at købe billet.
Spørgsmål kan rettes til: dorte@chokoladeselskabet.dk