På dette kursus arbejder vi videre med fyldt chokolade, og leger med diverse dekorationsteknikker med kakaosmørfarve, så vi kan lave smukke, blanke og farverige stykker chokolade. Vi vil arbejde med både mørk, lys og hvid chokolade. Desuden er der mulighed for at arbejde videre med andre former for fyld, så som geleer, nøddepasta mm.
Hver deltager laver to bakker fyldt chokolade til at tage med hjem.
På kurset serveres der frokost, kaffe, te, vand og snacks, og der vil være mulighed for at købe økologisk kvalitetschokolade med en god rabat.
OBS: Det er en forudsætning for deltagelse, at man kan temperere chokolade, da der ikke afsættes tid til undervisning i dette.
Om underviseren
Underviseren er Andrea Søllested, der i 2017 vandt Den Store Bagedyst og siden da arbejdet med chokolade. I 2019 blev hun uddannet chocolatier, så Andrea har en stor og indgående viden om chokolade. Tag i øvrigt et kig på Andrea Søllested profil på Instagram for at se, hvor fantastisk kreativ Andrea er med chokolade (søg på andrea_soellested).
Praktiske informationer
Hver deltager skal medbringe et forklæde samt en kagedåse til at fragte chokoladen hjem i.
Vi skal være i Andrea Søllesteds køkken, Åsen, Næstved.
Kurset har en varighed på 6 timer, så der er god tid til at fordybe sig og få alle detaljerne med.
Kurset er nr. 2 ud af i alt 3 kurser, men kan godt tages som et selvstændigt kursus.
Pris kr. 600 for medlemmer af Chokoladeselskabet. Når du er medlem, får du et link til at købe billet.
Spørgsmål kan rettes til: dorte@chokoladeselskabet.dk