Loading Events

« All Events

Kursus i chokoladedekoration til kager og desserter – en kreativ legedag

April 5 @ 10:00 am - 5:00 pm

| DKK625

Dette kursus er udpræget kreativt, og vi skal arbejde med form og farve.

Du lærer at lave forskellige typer af smuk og elegant chokoladepynt ved hjælp af sprøjteteknik, støbning og modellering i hånden.

AndreaSøllested_kursus3_4  AndreaSøllested_kursus3_1
På kurset serveres der frokost, kaffe, te, vand og snacks, og der vil være mulighed for at købe økologisk kvalitetschokolade med en god rabat.

OBS: Det er en forudsætning for deltagelse at man kan temperere chokolade, da der ikke bliver afsat tid til undervisning i dette.

Om underviseren

AndreaSøllesteBillede1-1
Underviseren er Andrea Søllested, der i 2017 vandt Den Store Bagedyst og siden da arbejdet med chokolade. I 2019 blev hun uddannet chocolatier, så Andrea har en stor og indgående viden om chokolade. Tag i øvrigt et kig på Andrea Søllested profil på Instagram for at se, hvor fantastisk kreativ Andrea er med chokolade (søg på andrea_soellested).

Praktiske informationer

Hver deltager skal medbringe et forklæde samt beholdere/æsker til at fragte sine kreationer hjem i.

Vi skal være i Andrea Søllesteds køkken i Åsen, Næstved.

Kurset har en varighed på 7 timer, så der er god tid til at fordybe sig og få alle detaljerne med.

Kurset er nr. 3 ud af i alt 3 kurser, men kan godt tages som et selvstændigt kursus.

Pris kr. 625 for medlemmer af Chokoladeselskabet. Når du er medlem, får du et link til at købe billet.

 

Spørgmål kan rettes til: dorte@chokoladeselskabet.dk

Details

Date:
April 5
Time:
10:00 am - 5:00 pm
Cost:
DKK625
Event Category:

Organizer

Chokoladeselskabet

Venue

Andrea Søllesteds køkken
Næstved, 4700 Denmark