Du får nu mulighed for at lave dine egne flotte påskeæg i god tid
før Påske.
Vi bruger de bedste råvarer fra bl.a. Valrhona chokolade og særligt
udvalgte kvaliteter af nougat og marcipan til at fremstille forskellige
typer af flotte chokoladekreationer med Påsketema.
Efter en kort introduktion og nogle smagsprøver, får du forklaringen
på, hvordan man sikrer den blanke chokolade. Derefter:
– Fremstiller vi store påskeæggeskaller af chokolade, som
vi selv tempererer.
– Dekorerer vi skallerne smukt med farvet cacaosmør og chokolade,
som tegnes eller smøres på æggene.
– Fremstiller vi små marcipanpåskeæg, der rulles og overtrækkes
med chokolade, hvorefter de dekoreres.
– Fremstiller vi trøffelkugler med forskelligt fyld, så der kommer
endnu mere fyld i det store påskeæg.
Alle hjembringer en personlig påskeæggeskal fyldt med fine marcipanæg
og trøffelkugler. Vi indpakker æggene i cellofan med bånd, så det
ser rigtig flot ud.
Du får også et hæfte om fremstilling af fyldt chokolade med
opskrifter og tips.
Praktiske informationer
Der er forklæder, man kan låne under kurset.
Du er velkommen, uanset om du er begynder eller har erfaring med at
arbejde med chokolade.