Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temperering af chokolade m. Mark Hermann

November 4, 2017 @ 10:00 am - 1:00 pm

| DKK200

Vi går i køkkenet i Søborg hos Mark Hermann.

Vi skal have styr på den vigtigste del i at arbejde med chokoladen!

Mark hjælper os med at blive klogere på chokolade-teori til chokolade praksis.
Fokus på teori for de forskellige typer chokolade, samt arbejdsgange og nedkøling.

Dagen vil foregå i køkkenet hos Mark.
Programmet:

  • Introduktion til chokolade
  • Teori om temperering af chokolade
  • Praktisk håndtering af chokolade
  • Få et produkt ud af chokolade

Kurset forventes at være 3 timer. Vi starter kl 10.00 og forventet færdig omkring kl. 13.00.

Køb billet her!

Details

Date:
November 4, 2017
Time:
10:00 am - 1:00 pm
Cost:
DKK200
Event Category:

Organizer

Carsten
Phone:
27103855
Email:

Venue

Mark Hermann Chocolate
Rosenkæret 15b, Søborg, 3400 Denmark
+ Google Map
Phone:
27103855
Website:
www.mhchocolate.dk