world_chocolate_masters_2015

Verdensmesterskaberne i chokolade

Så starter World Chocolate Masters-konkurrencen i Paris, og Danmark deltager!

 

Onsdag d. 28. oktober starter verdensmesterskaberne i Chokolade. Det er begivenheden World Chocolate Masters, der løber af stablen for sjette gang i Paris, og blandt de 20 dygtige chocolatierer fra hele verden, der kæmper om den prestigefyldte titel, er også danske Tor Stubbe er med. Tor Stubbe vandt den nordiske kvalifikationsrunde og repræsenterer dermed hele Norden. World Chocolate Masters er arrangeret af chokoladeproducenten Barry Callebaut.

Allerede på torsdag skal Tor Stubbe dyste mod de andre deltagere i årets tema, der er “Inspired by nature”. Først skal alle deltagere lave en praliner/konfekt, derefter en snack to go, en signaturchokolade samt et showpiece – en flot skulptur på 2-3 meter. På fredag d. 30. oktober bliver vinderen kåret, og vi hepper naturligvis på Tor Stubbe.

Danmark er ligeledes repræsenteret blandt dommerpanelet med chocolatier Kim Rasmussen, der også tidligere har deltage i World Chocolate Master.

Vil du gerne følge med i konkurrencen og se, om vi får en dansk medalje, så bliver konkurrencen livestreamet på www.worldchocolatemasters.com

Leave a Reply