fil-03-11-2016-17-06-11

Flødeboller med Frederiksberg Chokolade

Onsdag  aften i  historiske rammer på Frederiksberg Allé, blev vi udfordret på teknik, fingerfærdigheder og tålmodighed.

Louise hos Frederiksberg Chokolade bød velkommen til de hellige lokaler hvor der skabes de kendte smagfulde stykker chokolade.

Stemningen var hyggelig og munter som arbejdet kunne sætte i gang, godt sat af Louises historier fra de tidlige dage af forretningens lange liv. Med en hvis ydmyghed fik vi lov at arbejde i de historiske lokale som i så mange år har skabt sødme og glæde på Frederiksberg.

Der blev piske vanilieskum og senere blev samme skum tilsat frysetørret hindbær for at skabe en frugtskum og lidt variation i vores flødeboller.

Med skum i sprøjteposerne kunme vi sætte gang i produktionen og på skift sættes os til bordet og friste skæbnen, når vores bund med skum skulle vendes i chokoladekaret. Både mørk og hvid chokolade stod tempereret og klar til overtræk.

Skønne, velsmagende og personlige flødeboller blev skab på 1,5 time med smil på alles læber. Louise bistod med fif og hjælp – og det som ikke var perfekt, kunne pyntes med alt slags farver og krymmel.

Aftenen blev rundet af med at pakke vores flødeboller i æsker og tage glæden og flødebollerne med hjem til at dele med familie, venner eller bekendte.

Her er lidt billeder fra en skøn aften.

fil-03-11-2016-17-04-14 fil-03-11-2016-17-04-36 fil-03-11-2016-17-04-54 fil-03-11-2016-17-05-12 fil-03-11-2016-17-05-27 fil-03-11-2016-17-05-44 fil-03-11-2016-17-06-11 fil-03-11-2016-17-06-24 fil-03-11-2016-17-06-40 fil-03-11-2016-17-06-51 fil-03-11-2016-17-07-10 fil-03-11-2016-17-07-27 fil-03-11-2016-17-07-41 fil-03-11-2016-17-07-54

 

Skriv et svar