Danske guldvindere i International Chocolate Awards 2014

Chokoladeselskabet siger tillykke til Mikkel Friis-Holm, der atter har vundet priser i det prestigefyldte International Chocolate Awards. Friis-Holm har netop vundet guld for sin mælkechokolade “Dark Milk 65%”, og det blev desuden til to bronzemedaljer for hans mørke chokolader ”Johe 70%” og ”Nicaliso 70%”.

Mikkel Friis-Holm er i øvrigt ved at starte sin egen chokoladefabrik i Lejre, hvor han vil kæle for chokoladen fra bønne til bar. Fabrikken ventes åben til marts.

Herudover vandt Danmark en lang række andre præmier. Svenningsen Chocolatier vandt guldmedaljen kategorien “Flavoured dark ganaches and truffles” for deres Wild Blueberry Rosmary stykke samt to sølvmedaljer i samme kategori for stykkerne Olive oil Yuzu og Spruce Infusion.

Anouska vandt også en sølvmedalje i kategorien “Flavoured dark ganaches and truffles” for deres Blood Orange stykke
bronze i kategorien “Milk ganaches and truffles” for deres Lemon Praline stykke.

Vi ønsker dem alle et stort tillykke med sejren. Du kan i øvrigt møde både Mikkel Friis-Holm og Peter Svenningsen på dette års Chokoladefestival den 7. og 8. marts i TAP 1. Benyt lejligheden til at smage deres prisvindende produkter.

 

Leave a Reply