Arrangementer

Chokoladeselskabet afholder mange forskellige slags arrangementer, herunder kurser, smagninger, besøg hos danske chokoladeproducenter og meget andet. 

Se vores kommende arrangementer her

Tilmelding sker ved køb af billetter på Madbillet.dk. Der vil være billetter til salg for medlemmer og ikke-medlemmer. Det vil ikke være muligt at finde arrangementerne på Madbillet.dk’s forside, men links til de enkelte arrangementer vil være at finde her på siden.

Chokoladeselskabets arrangementer er primært for Selskabets medlemmer. Ikke-medlemmer kan kun deltage som gæst ledsaget af et medlem. Deltagergebyret vil i reglen være 100-150 kr. dyrere for ikke-medlemmer. Nogle arrangementer er eksklusivt for medlemmer.

Vi er meget interesserede i at få alle typer arrangementer med i kalenderen, så vi vil gerne opfordre til forslag og ønsker fra jer. Send jeres forslag til os på facebook eller til formanden@chokoladeselskabet.dk.

De fleste af vores arrangementer er i udgangspunktet ikke egnet for børn. Særligt til arrangementer der foregår i køkkenet, plejer vi at fastsætte en minimumsalder på 14 år for deltagelse. Kontakt os hvis du er i tvivl om dit barn kan deltage i et arrangement.  

Kommende arrangementer

Smagning af chokoladebrownies

Hvad er det, der gør en brownie god? Kom med til en rigtig nørdaften hvor vi prøver os igennem brownie-verdenen.  Vær med til en smagning gennem byens bagerier og konditorers brownies og døm selv, hvad du synes er bedst? Spis let hjemme fra det er masser af kage . Tid: Den 31-10 kl. 19-2030 Sted:  …

Flødebollekursus med Chokoladeselskabet

Vi går i køkkenet og leger med flødeboller og prøver at mestre teknikken bag en perfekt flødebolle. Vi skal arbejde med forskellige smage, bund og chokolade, og I får en guide i at temperere chokolade og får lov til at prøve det, hvis du gerne vil. Der serveres en let frokost og efter vi er …

Besøg hos Mikkel Friis Holm på hans chokoladefabrik

Vi har fået lov til at komme på besøg hos Mikkel og se hans lille chokoladefabrik, vi får turen gennem produktionen, en fortælling om hvor han ville have sin egen fabrik i Danmark, smagning af chokolade og mulighed for køb af chokolade. HUSK kontanter ved køb. Obs det vil desværre ikke være muligt at sidde …