Arrangementer

Chokoladeselskabet afholder mange forskellige slags arrangementer, herunder kurser, smagninger, besøg hos danske chokoladeproducenter og meget andet. 

Se vores kommende arrangementer her

Tilmelding sker ved køb af billetter på Madbillet.dk. Der vil være billetter til salg for medlemmer og ikke-medlemmer. Det vil ikke være muligt at finde arrangementerne på Madbillet.dk’s forside, men links til de enkelte arrangementer vil være at finde her på siden.

Chokoladeselskabets arrangementer er primært for Selskabets medlemmer. Ikke-medlemmer kan kun deltage som gæst ledsaget af et medlem. Deltagergebyret vil i reglen være 100-150 kr. dyrere for ikke-medlemmer. Nogle arrangementer er eksklusivt for medlemmer.

Vi er meget interesserede i at få alle typer arrangementer med i kalenderen, så vi vil gerne opfordre til forslag og ønsker fra jer. Send jeres forslag til os på facebook eller til formanden@chokoladeselskabet.dk.

De fleste af vores arrangementer er i udgangspunktet ikke egnet for børn. Særligt til arrangementer der foregår i køkkenet, plejer vi at fastsætte en minimumsalder på 14 år for deltagelse. Kontakt os hvis du er i tvivl om dit barn kan deltage i et arrangement.  

Kommende arrangementer