Nyheder
CHOKOLADEFESTIVAL 2022
November 3, 2021Læs alt om chokoladefestivalen, som finder sted 12.-13. marts 2022, her: http://chokoladeselskabet.dk/wp/?page_id=50 . Du kan bl.a. se den foreløbige udstillerliste, workshops, hvad der sker i demokøkkenet mm.

Temper Chokolade: Valnøddesnaps
March 27, 2021Temper Chokolade laver håndlavet chokolade, flødeboller og gelato med lokale ingredienser og Friis-Holm chokolade. Valnøddesnaps er en af deres signatur chokolader som har været med fra starten siden 2015. Ingredienser: Fløde, 38% 160 gram Rørsummer 120 gram Sommer honning 12 gram Smør, rum temperatur 75 gram Indio Rojo 70% 200 gram Valnøddesnaps 48 …

Den fysiske Chokoladefestival for 2021 er aflyst.
January 19, 2021Grundet situationen vedrørende coronavirus/COVID-19 har Chokoladeselskabet besluttet ikke at afholde den årlige fysiske Chokoladefestival i starten af 2021. Vi tager et stort ansvar for at udvise samfundssind, og som situationen er på nuværende tidspunkt med coronavirus/COVID-19, ser vi det ikke ansvarligt at afholde Chokoladefestivalen 2021 fysisk i starten af året, som vi plejer. Vi forventer …
PACARI CHOCOLATE: Vegan sweet potato brownies
February 29, 2020På dagens Chokoladefestival lørdag d. 29. februar stod Katherine fra Pacari i demokøkkenet. Hun viste, hvordan man laver ‘Vegan sweet potato brownies’. Vi har været så heldige at få opskriften, så vi kan dele den med alle dem, der deltog til arrangementet og alle andre, der har lyst til gå i køkkenet. Opskrift af Katherine …

Referat: Generalforsamling for Chokoladeselskabet okt. 2019
October 20, 2019Dagsorden 7. oktober 2019 1. Valg af dirigent Camilla Holm er valgt. 2. Bestyrelsen aflægger beretning Thomas tager ordet.Festival 2019: 5.500 gæster. Lidt færre end året før. 38 udstillere. Underskud på 90.000 kr. grundet køb af demokøkken til demo. Beløbet er afskrevet i indeværende år.Festival 2020: Afholdes i TAP1 den 29. februar og 1. marts. …
Sirup: appelsin-vanilje og rosmarin
April 6, 2019Appelsin-vanilje sirup Ingredienser: 200g rørsukker 3 dl friskpresset appelsinjuice ½ vaniljestang (flækket på langs og marven skrabet ud) Fremgangsmåde: Kom sukker i gryden sammen med juicen og vanillestangen. Reducér lagen til ca. det halve. Tag vaniljstangen op og afkøl den. ————————————————————— Rosmarin sirup Ingredienser: 2 dl god æblejuice 200g rørsukker Ca. 1-2 rosmarinkviste (skyllet …