Værd at vide_cover

Chokoladeviden

Lyst til at lære mere om kvalitetschokolade? Selskabet afholder kurser, smagninger og andre arrangementer året rundt. Selskabet udgiver også Chocolatier, et nyhedsbrev med fokus på alt inden for chokoladens verden. 

Chokofestival2013_forside2

Chokoladefestivalen

Chokoladefestivalen er Danmarks største begivenhed for chokoladeelskere, en hyldest til god chokolade med masser af udstillere, foredrag, demokøkken og meget mere. I 2019 afholdes festivalen den 9. og 10. marts i Tap1- BEMÆRK NY ADRESSE. Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Chokohjertet

Bliv medlem

Elsker du chokolade og vil du gerne have flere gode chokoladeoplevelser ind i dit liv? Så bliv medlem af Chokoladeselskabet. Du får adgang til smagninger, kurser, den årlige Chokoladefestival – og du modtager Chocolatier, Chokoladeselskabets eget nyhedsbrev.

Nyheder

Sirup: appelsin-vanilje og rosmarin

April 6, 2019

  Appelsin-vanilje sirup Ingredienser: 200g rørsukker 3 dl friskpresset appelsinjuice ½ vaniljestang (flækket på langs og marven skrabet ud) Fremgangsmåde: Kom sukker i gryden sammen med juicen og vanillestangen. Reducér lagen til ca. det halve. Tag vaniljstangen op og afkøl den. ————————————————————— Rosmarin sirup Ingredienser: 2 dl god æblejuice 200g rørsukker Ca. 1-2 rosmarinkviste (skyllet …

Rå-marineret ananas

April 6, 2019

Ingredienser: 1 ananas 100g sukker 100g vand 1 passionsfrugt – eller anden smagsgiver som for eksempel limesaft, chili, vanilje, citrongræs eller stjerneanis Fremgangsmåde: Skræl ananasen og skær den i fine små tern eller 2 større stykker pr. person. Kog vand, sukker og passionsfrugt sammen. Tilsæt krydderi og hæld den varme lage over ananasen. Den sættes …

Kokoskiks

April 6, 2019

  Ingredienser: 75 g sukker 75 g kokos 75 g smør 75 g glykose Fremgangsmåde: Ælt alle ingredienserne sammen med hænderne. Rul dejen til kugler af ca. 10 g. Stil kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag 4 stk. af gangen da de flyder ret meget ud. Bag kiksene i ovnen ved 160 grader …

ChokoladeFestival-2 (1200x700)

Chokolademousse med creme anglaise

April 6, 2019

Ingredienser: 325g god mørk chokolade 70% Eller 360g chokolade 60% Eller 560g mælkechokolade 40% Eller 500 g hvid chokolade 35% + 2,5 blade husblas Derudover 2 æggeblommer 25g sukker 130g sødmælk 150g piskefløde Og 4 dl piskefløde Fremgangsmåde: Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovn. Hvis du bruger hvid chokolade læg da husblassen …

ChokoladeFestival-3 (1200x700)

Chokolademousse uden æg

April 6, 2019

Ingredienser: 285g god mørk chokolade 70% + 1,5 blad husblas Eller 330g chokolade 60% + 2 blade husblas Eller 340g mælkchokolade 40% + 2,5 blade husblas Eller 470g hvid chokolade 35% + 5 blade husblas Derudover 2,5 dl sødmælk 5 dl piskefløde    Fremgangsmåde: Hak chokoladen fint og smelt den i vandbad eller mikroovn Sæt …

wcm-reveal-futropolis_0

Tor Stubbe har vundet den nordiske del af World Chocolate Masters

November 3, 2017

Danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe har nu vundet den nordiske sektion af World Chocolate Masters. Dermed repræsenterer Danmark norden i næste års udgave af World Choclate Masters, der som vanligt løber af stablen i Paris i oktober 2018. Tor skal til næste år kæmpe mod chocolatierer blandt de 21 lande, der deltager om medaljepladserne …