Læs alt om chokoladefestivalen, som finder sted 12.-13. marts 2022, her:
http://chokoladeselskabet.dk/wp/?page_id=50 .
Du kan bl.a. se den foreløbige udstillerliste, workshops, hvad der sker i demokøkkenet mm.
Læs alt om chokoladefestivalen, som finder sted 12.-13. marts 2022, her:
http://chokoladeselskabet.dk/wp/?page_id=50 .
Du kan bl.a. se den foreløbige udstillerliste, workshops, hvad der sker i demokøkkenet mm.
Temper Chokolade laver håndlavet chokolade, flødeboller og gelato med lokale ingredienser og Friis-Holm chokolade. Valnøddesnaps er en af deres signatur chokolader som har været med fra starten siden 2015.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Bring sukker og fløde i kog. Tag det af varmen og tilføj honningen, mix det med chokoladen. Tilføj smøren og til sidst valnøddesnapsen.
Holdbarhed: 2 uger
Grundet situationen vedrørende coronavirus/COVID-19 har Chokoladeselskabet besluttet ikke at afholde den årlige fysiske Chokoladefestival i starten af 2021.
Vi tager et stort ansvar for at udvise samfundssind, og som situationen er på nuværende tidspunkt med coronavirus/COVID-19, ser vi det ikke ansvarligt at afholde Chokoladefestivalen 2021 fysisk i starten af året, som vi plejer. Vi forventer og arbejder hen imod at kunne afholde en fysisk Chokoladefestival igen i starten af 2022.
Festivaludvalget arbejder dog i øjeblikket på at undersøge mulighederne for at afholde et digitalt alternativ til Chokoladefestivalen i 2021. Nærmere information vil komme senere.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
På dagens Chokoladefestival lørdag d. 29. februar stod Katherine fra Pacari i demokøkkenet. Hun viste, hvordan man laver ‘Vegan sweet potato brownies’. Vi har været så heldige at få opskriften, så vi kan dele den med alle dem, der deltog til arrangementet og alle andre, der har lyst til gå i køkkenet.
Opskrift af
Katherine Tobar, Ecuador
Michillin kok Jonathan Guardia, Peru
Ingredienser:
2 store søde kartofler, skrællede og skåret i små terninger
12 dadler uden sten
100 g mandler
100 g havremel
2 spsk. kokosolie, smeltet
6 spsk. kakaopulver
6 spsk. ahornsirup
2 spsk. Plantebaseret smør, valgfri
Vand fra 1 x 400 g kikærter
1 tsk. bagepulver
En håndfuld mørk chokolade chips @pacaridanmark
Knivspids havsalt
Fremgangsmåde:
Dagsorden 7. oktober 2019
1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsen aflægger beretning
3. Godkendelse af regnskab og fastsættelse af kontingent
4. Valg af bestyrelsesmedlemmer
5. Valg af revisor
6. Indkomne forslag
7. Eventuelt
Tak for god ro og orden.
Appelsin-vanilje sirup
Ingredienser:
200g rørsukker
3 dl friskpresset appelsinjuice
½ vaniljestang (flækket på langs og marven skrabet ud)
Fremgangsmåde:
—————————————————————
Rosmarin sirup
Ingredienser:
2 dl god æblejuice
200g rørsukker
Ca. 1-2 rosmarinkviste (skyllet grundigt under koldt vand)
1-2 limefrugter
Fremgangsmåde:
God fornøjelse!
Ingredienser:
1 ananas
100g sukker
100g vand
1 passionsfrugt
– eller anden smagsgiver som for eksempel limesaft, chili, vanilje, citrongræs eller stjerneanis
Fremgangsmåde:
God fornøjelse!
Ingredienser:
75 g sukker
75 g kokos
75 g smør
75 g glykose
Fremgangsmåde:
God fornøjelse!
Ingredienser:
325g god mørk chokolade 70%
Eller
360g chokolade 60%
Eller
560g mælkechokolade 40%
Eller
500 g hvid chokolade 35% + 2,5 blade husblas
Derudover
2 æggeblommer
25g sukker
130g sødmælk
150g piskefløde
Og
4 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
God fornøjelse!
Ingredienser:
285g god mørk chokolade 70% + 1,5 blad husblas
Eller
330g chokolade 60% + 2 blade husblas
Eller
340g mælkchokolade 40% + 2,5 blade husblas
Eller
470g hvid chokolade 35% + 5 blade husblas
Derudover
2,5 dl sødmælk
5 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
God fornøjelse!