wcm-reveal-futropolis_0

Tor Stubbe har vundet den nordiske del af World Chocolate Masters

Danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe har nu vundet den nordiske sektion af World Chocolate Masters. Dermed repræsenterer Danmark norden i næste års udgave af World Choclate Masters, der som vanligt løber af stablen i Paris i oktober 2018. Tor skal til næste år kæmpe mod chocolatierer blandt de 21 lande, der deltager om medaljepladserne i 2018.

Temaet for den næste 3-dage lange World Chocolate Masters er ”Futropolis”, hvor deltagerne skal have tankerne rettet mod fremtiden for chokolade og nærmere bestemt, hvordan fremtidige byer vil påvirke den måde vi lever, spiser og elsker chokolade. Det lægger op til spændende smagskombinationer, visionære teksturer og et futuristisk designsprog.

Deltagerne skal som altid lave et såkaldt showpiece – en skulptur ved navn ”The Futroplitan”, samt et hybrid dessert-stykke der skal signalere ”Friske smagsnoter af Futropolis” og en ”Chocolate Snack to Go”.

Vi glæder os til konkurrencen næste

Leave a Reply