Chokoladefestival

Chokofestival2013_forside

(OBS: Festivalen er afviklet)
Kom til Chokoladefestival 2020 og få adgang til en verden af chokolade med Danmarks største samling af chokoladeproducenter og forhandlere på ét sted, smagsprøver, foredrag, demokøkken og workshops. På denne side har vi samlet lidt informationer omkring festivalen.

DATO:
Lørdag den 29. februar og søndag den 1. marts 2020 fra 10-17 begge dage.

LOKATION:
Tap1
Raffinaderivej 10
DK-2300 København S
Se mere om Tap1 her.

BILLETTER:

– Voksenbillet koster 140 kr. i forsalg og 160 kr. i døren.
– Børnebillet (6-11 år) koster 90 kr. i forsalg og 100 kr. i døren.
– Gruppebilletter (4 stk.) koster 500 kr. i forsalg og 600 kr. i døren.

Alle billetter er inklusiv 6 smagspoletter, så du kan smage noget af det vidunderlige chokolade. Børn under 6 år kommer gratis ind, men uden smagspoletter.

Medlemmer: Som medlem af Chokoladeselskabet kommer du gratis ind.

KONTAKT:
Henvendelser vedrørende festivalen kan stilles til Thomas Schødt på thomas@chokoladeselskabet.dk, tlf. 23615974 eller Lotte Norup på lotte@chokoladeselskabet.dk.

HVAD KAN MAN OPLEVE PÅ FESTIVALEN?

 • Udstillere
  Du kan finde den nuværende liste med udstillere her. Listen indeholder både forhandlere og producenter af kvalitetschokolade og opdateres løbende.
 • Program: demokøkken og foredrag/smagninger
  Under festivalen vil kyndige eksperter løbende indtage demokøkkenet, hvor Marie Holm er konferencier, og holde foredrag/smagninger i foredragslokalet. Programmet for demokøkken og foredrag/smagninger ligger her.
 • Workshops
  På festivalen vil der være to workshops for voksne pr. dag (begrænset antal pladser – først til mølle) og en workshop for børn, som er tilgængelig under stort set hele festivalen. Se hvad man kan få fingrene i under de forskellige workshops her.
 • Konkurrencer – nyhed
  Som noget helt nyt vil der på festivalen afholdes to kokke og konditor konkurrencer. Callebaut vil afholde deres ‘Chocolate Hero’-konkurrence om lørdagen og Magasinet Lækkerier deres ‘Lækkerier Prisen’ om søndagen. Bliv klogere på konkurrencerne her.

CAFÉ PÅ CHOKOLADEFESTIVAL:
Der vil på festivalen være mulighed for at købe mad og drikkevarer i caféen. Der tilbydes et udvalg af sandwiches, dagens salat, sodavand, vand, kaffe/te og juice.